Evenimente „100 de chipuri românești”

„Fotograful Unirii” se întoarce la Alba Iulia

Teatrul De Artă Deva și expoziția itinerantă 100dechipuri se întâlnesc din nou la Alba Iulia sâmbătă, 21 aprilie. În cadrul programului „Centenarul Marii Uniri” Institutul Cultural Român te invită la spectacolul „Fotograful Unirii” în regia lui Mihai Panaitescu după un scenariu al lui Dinulescu Denis.

Zi plină la Athenee Palace Hilton Bucharest!

Astăzi este o zi plină la Athenee Palace Hilton Bucharest!
În fața obiectivelor lui Radu Chindris realizate manual și a camerei de fotografiat de o vârstă cu #MareaUnire vor sta câțiva români cu adevărat deosebiți. Ședințele foto realizate de Radu Chindriș și documentate cu sprijinul lui Cătălin Cădan...
.

Apariții media - „100 de chipuri românești”

Spectacolul „Fotograful Unirii” și vernisajul „100 de chipuri românești”

Institutul Cultural Român în parteneriat cu Teatrul Național „Ion Luca Caragiale” din București te invită duminică, 4 martie 2018, ora 19.00 (Sala Studio) la premiera spectacolului „Fotograful Unirii” în regia lui Mihai Panaitescu.

Lansarea proiectului național „100 de chipuri românești”

Timp de un an de zile fotograful Radu Chindris surprinde cei mai importanți o sută de români ai momentului cu aceeași tehnică folosită pe 1 decembrie 1918, pentru a-i culege într-un album care sintetizează România anului 2018.

Apariții media - „100 de chipuri românești”

Urmăreşte călătoria proiectului nostru!

Banner Small CrisTim

banner

muzeul national alba iulia