„Fotograful Unirii” se întoarce la Alba Iulia

Teatrul De Artă Deva și expoziția itinerantă 100dechipuri se întâlnesc din nou la Alba Iulia sâmbătă, 21 aprilie.

În cadrul programului „Centenarul Marii Uniri” Institutul Cultural Român te invită la spectacolul „Fotograful Unirii” în regia lui Mihai Panaitescu după un scenariu al lui Dinulescu Denis.
Spectacolul este însoțit de prezentarea unei prime părți a lucrărilor realizate de fotograful albaiulian Radu Chindris pentru proiectul național „100 de chipuri românești” prin care timp de un an de zile cei mai spectaculoși români ai momentului sunt fotografiați cu exact aceeași tehnică folosită în timpul Marii Uniri de la 1 decembrie 1918.
Un eveniment susținut de Rotary Club București Cișmigiu, Liga Studentilor Romani, Fundația CAESAR, Clubul pentru România și INACO. Vernisajul este organizat cu sprijinul casei de audit comunicațional „Fugașin & Partenerii”, „Alinda Bănică Business Consultancy”, Grecu și Asociații și Asociația „Fabrica de Evenimente”.

Evenimentul este dedicat lui Samoilă Mârza, de la care ne-au rămas puținele și singurele fotografii-mărturie cu delegațiile prezente la Marea Adunare Populară de la Alba Iulia.
Intrarea se face pe bază de bilet sau de invitație.
Urmăreşte călătoria proiectului nostru!

Banner Small CrisTim

banner

muzeul national alba iulia