Spectacolul „Fotograful Unirii” și expoziția „100 de chipuri românești”, la Teatrul Național din București

Institutul Cultural Român, în parteneriat cu Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București, vă invită duminică, 4 martie 2018,  ora 19.00, la Sala Studio a Teatrului Național „I.L. Caragiale” București, la premiera națională a spectacolului „Fotograful Unirii” de Denis Dinulescu, în regia lui Mihai Panaitescu.

Spectacolul este însoțit de expoziția de fotografii și tehnică fotografică de acum un secol, intitulată „100 de chipuri românești”, realizată de Radu Chindriș, alături de „Fugașin & Partenerii”.

Un eveniment susținut de Rotary Club București Cișmigiu, Liga Studenților Români din Străinătate, Fundația CAESAR, Clubul pentru România,  INACO.

SURSA : UNIUNEAARHITECTILOR.RO

Voteaza acest articol
(0 voturi)
100 de chipuri

Timp de un an de zile facem o radiografie a societății românești de astăzi folosind ca punct de plecare fotografierea celor mai importanți și spectaculoși români cu tehnica fotografică folosită în timpul Marii Uniri de la 1918.

Website: www.100dechipuri.ro
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…