Duminică, 29 iulie, sărbătorim „Ziua Imnului Național” alături de maestrul Nicolae Voiculet, unul dintre cei o sută de români pe care fotograful albaiulian Radu Chindris îi imortalizează cu aceeași tehnică fotografică folosită în timpul Marii Uniri de la 1 decembrie 1918 în cadrul proiectului național „100 de chipuri românești” (100dechipuri).

Pentru prima oară în istorie „Deșteaptă-te române” va fi transmis live către stele prin intermediul antenelor parabolice instalate la observatorul astronomic BITNET din Mărișel, județul Cluj.


Te așteptăm împreună cu cei dragi în satul aflat la cea mai înaltă altitudine din România pentru acest eveniment unic ce reunește tehnica fotografică din timpul Marii Uniri, oamenii momentului într-un concert emoționant și mesaje către stele!

Voteaza acest articol
(0 voturi)
100 de chipuri

Timp de un an de zile facem o radiografie a societății românești de astăzi folosind ca punct de plecare fotografierea celor mai importanți și spectaculoși români cu tehnica fotografică folosită în timpul Marii Uniri de la 1918.

Website: www.100dechipuri.ro
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…