Astăzi este o zi plină la Athenee Palace Hilton Bucharest!
În fața obiectivelor lui Radu Chindris realizate manual și a camerei de fotografiat de o vârstă cu #MareaUnire vor sta câțiva români cu adevărat deosebiți:

* de la ora 13:00 vine Gheorghe Hagi. Am pregătit pentru el, cum altfel?!, 10 întrebări 

* de la 14:30 îl descoperim pe inginerul care a proiectat porturile Constanța 1, 2 și Mangalia. Un adevărat urmaș al lui Anghel Saligny, domnul Romeo Ciortan face parte dintre românii care merită mai multă recunoaștere. Așa cum este cel care a proiectat Transfăgărășanul și pe care îl vom fotografia curând.

* am început sportiv, încheiem ziua și mai bogați intelectual: domnul academician Răzvan Theodorescu ne oferă sfaturile domniei sale pentru generațiile viitoare de români începând cu ora 16:30.

Ședințele foto realizate de Radu Chindriș și documentate cu sprijinul lui Cătălin Cădan de la Centru de Imagine și a lui Moi Seb sunt publice. Te așteptăm și astăzi în lobby la Hilton. Pregătește-ți întrebările pentru unii dintre cei mai spectaculoși români fotografiați în proiectul național „100 de chipuri românești”.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
100 de chipuri

Timp de un an de zile facem o radiografie a societății românești de astăzi folosind ca punct de plecare fotografierea celor mai importanți și spectaculoși români cu tehnica fotografică folosită în timpul Marii Uniri de la 1918.

Website: www.100dechipuri.ro
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…